Translate

2015. július 28., kedd

Csajok Véleménye Az Análról



Csajok véleménye az análról


Az anális szex mindig is megosztotta a társadalmat, a férfiak legtöbbször azért vágynak rá, mert tiltott gyümölcsnek érzik, a nők egy része viszont oda van érte, más része a világ minden kincséért ki nem próbálná, vagy ha már megtette, ismétlésre nem szeretne sort keríteni. 
Az alábbiakban 8 nő véleményét olvashatjuk arról, mi benne a jó, vagy éppen mi nem.
Madeline szerint anális szex során a férfi hímvesszője mélyebbre tud hatolni, mint a hüvelyben, ami egészen euforikus érzés, ugyanakkor saját tapasztalata szerint az orgazmusig nem jut el gyorsabban, mint a hagyományos szeretkezések során. 
Anna korábban attól tartott, hogy fájdalmas lesz ez a fajta együttlét, de azt tapasztalta, hogy inkább csak kényelmetlen, a lényeg az, hogy az ember engedje el magát közben, ne legyen feszült. Ő maga leginkább akkor élvezi, ha egy kicsit spicces állapotban van, ami az ellazulásban is segíteni szokott, de legtöbbször csak a párja kedvéért megy bele.
Jo szintén nem tartozik az anális szexet kedvelők táborába, nem azért, mert rossz lenne, csak egyszerűen kényelmetlennek tartja, és semmi szórakoztatót nem talál benne.

www.szurjaazoldalad.blogspot.hu
Forrás: Thinkstock
Nina ellenben korábban kifejezetten rajongott az anális szexért, szerinte ha jól csinálják, élvezetesebb a hüvelyi szexnél is, egyszer azonban egy nagy veszekedés után, dühből szeretkezett vele análisan a barátja, ami viszont nagyon fájdalmas volt, sőt, miután a fiú kihúzta a péniszét, olyan érzése volt, mintha az összes bele kijött volna, és ráadásul a hasmenés is azonnal rátört.
Clara egyszer próbálta életében, mivel a srác, akivel randizott, rábeszélte, de nagyon fájdalmas volt, így végül nem jött össze a szex
Úgy gondolja, talán egy figyelmesebb partnerrel menne, de igazából nem hiányzik az életéből ez a fajta együttlét.
Mollena első szexuális élménye ellenben rögtön az anális szex volt, mivel a párja katolikusként nem akart a házasság előtt szexelni, de úgy gondolta, az anális szexre nem vonatkozik a tiltás. 
Az együttlét kellemesre sikeredett, a fiú sok síkosítót használt, Mollena pedig úgy érezte közben, mintha az egész teste egy erogén zóna lenne, így azóta is élvezi ezt a fajta szexet.
Tess szerint az anális szex titka az, hogy olyan párod legyen, akiben abszolút megbízol. Emellett sok síkosítóra van szükség, a behatolás előtt pedig ujjal vagy valamilyen eszközzel ki kell tágítania nyílást
Mindent lassan, türelmesen kell csinálni, és persze mindkét félnek ugyanúgy kell akarnia, mert csak így lesz csodás élmény számukra. 
Margaret is hasonló véleményen van, de mindehhez még hozzáteszi, az is nagyon fontos, hogy megfelelő szögben hatoljon be a hímvessző, mert csak akkor nem lesz fájdalmas. 
Ő maga erősebb orgazmust él át anális szex során, ám nem az ánuszban, hanem a klitoriszban és a vaginában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése