Translate

2016. május 26., csütörtök

Kapuzárási pánik?



A férfi és a kapuzárás előtti pánik? :D Na mert a nők nem hisztérikáznak, sőt gyermekkel még nehezebb dolguk van, mint gyermek nélkül...


„Uraim, ha egy negyvenXéves férfinak még nincs gyereke, és most keresi leendő gyermekei anyját, kérdem én, mi a francot csinált az elmúlt 20 évben?” - kérdezi mai Levélírónk, aki nem érti az olyan férfiakat, akik elvárják párjuktól, hogy gyermekei megszülése után is hipermodell alkata legyen. Ha ez nem teljesül, a férfi könnyen nekiindulhat új kancát keresni.

A társkereső blogokat olvasva, így 40-en túl komolyan elfogott a pánik. Olvastam a hétfői posztot és az arra adott válaszokat, és úgy döntöttem, vagy eret vágok magamon, vagy lehúzom magam a budin. :D
Most komolyan? Ha egy elvált nő közel a negyvenhez, vagy ne adj Isten, már el is múlt, akkor kalap-kabát? Ha nincs semmije, akkor golddigger, ha meg van valamije, akkor egy számító, anyagias ribanc?
20-30 évvel ezelőtt a társadalmi elvárás az volt, hogy a nő időben menjen férjhez, szüljön gyerekeket. Igaz, akkoriban arról senki nem beszélt, hogy mi a teendő olyankor, ha 40 felé hites urán és parancsolóján esetleg kitör a kapuzárás előtti pánik, és gyorsan lelép egy nála 10-15 évvel fiatalabb nővel.

A posztokat olvasgatva rá kellett döbbennem, hogy már nem vagyok „csereszabatos”, hiszen a szülés jelentősen rontott az „értékeimen”, ugyanakkor, ha 40 évesen nincs gyerekem, akkor meg egy karrierista p…a vagyok. Vagy inkább helyesbítek, milyen értékeimen, hiszen már elmúltam 40, ilyen nekem nincs is.
A testem már nem elég „ropogós”, mert szültem, és hát az jelentősen rontott rajtam, plusz egyedül maradtam egy, esetleg két gyerekkel, és a kiszemelt jelölt nehogy már más purdéját nevelgesse. Arról nem beszél senki, ha a kiszemeltnek véletlenül van egy-két gyereke, mert már elvált, akkor az teljesen normális, ha az új nő hétvégente, vagy kéthetente süt-főz-programokat szervez az ő gyerekeinek, amíg ő esetleg a foci vb-t nézi. (Ha a férfi más gyerekéről beszél, az mindig csak „purdé”, míg az övé „gyermek”.)

Teljesen rendben van az is, hogy az én lepukkant, semmire se jó testem, ürítésre használja egy nem túl jóképű, mondhatni akár lepukkant hímnemű, hiszen akkor legalább hasznosítva van, nehogy már érzelmi kapcsolatot akarjon egy ilyen nő! Néhány kérdést szeretnék azonban feltenni.
Uraim, ha egy negyvenXéves férfinak még nincs gyereke, és most keresi leendő gyermekei anyját, kérdem én, mi a francot csinált az elmúlt 20 évben? Ja, hogy csak ürítgetett ide-oda, és kereste a nagy Ő-t, aki majd a gyermekei megszülése után is hipermodell alkattal fog rendelkezni.
A példából kiindulva, nem tartja cikinek, hogy mondjuk 60Xévesen megy majd  a saját gyereke ballagására, ahol az osztálytársak a nagypapinak nézik, a még mindig dögösen festő nála 10-15 évvel fiatalabb feleség mellett?
Értem én, hogy a negyvenXéves pasas 30-as bombázót szeretne magának. Őt még tudja használni úgy kb. 5-8 évig, addigra beesik egy-vagy két gyerek, és akkor az a nő már szintén elértéktelenedik, de az nem baj, hisz a pasas is már eléggé lepukkant lesz.
Mi lesz, ha a nő megvilágosodik, rádöbben, hogy a negyvenXévesen tök jól kinéző pasas, már nem is annyira néz ki jól, bizony ráncosodik a s*gge, és amúgy sem szexisten már az ágyban, pénze sincs már annyi, hisz nem robotol reggeltől-estig, ja, és még azt is akarja, hogy főzzön rá! Ilyenkor jön, hogy a nő válik, elszedi a maradék pénzt, mielőtt emberünk elköltené orvosokra.
Na, az urak akkor forduljanak magukba, és két whiskey mellett a haveroknak sírjanak, hogy bezzeg, amikor 45 éves voltam, és ott volt a 40 éves Gizike, az most milyen jó lenne. Mert annak nem jelentene gondot, hogy éjjelente 15x felkelek a prosztataproblémáim miatt, vagy nem veszekedne velem, hogy állandóan horkolok, azt se bánná, ha a büdös zoknimat nem dobom a szennyesbe, mert 8-10 év alatt már hozzászokott volna, ráadásul főzne is minden nap, mert azt annak idején, amikor a másik pasi purdéját nevelgette, már amúgy is megszokta.

forrás: csajokespasik