Translate

2015. július 24., péntek

+18 CAT PÓZ

A CAT póz garantálja a csajoknak, hogy eljutnak a csúcsra!


Van-e olyan szex-pozíció, amellyel a nők könnyebben jutnak orgazmushoz?
 Igen!
 Legalábbis ezt ígéri a CAT-póz (Coital Alignment Technique), 
amelyet egy Edward W. Eichel nevű férfi talált ki. 
 
 
A misszionárius póz továbbfejlesztett (prémium) változatában a férfi van felül, a nő pedig alul, majd amint megtörtént a behatolás, a nő összezárja a combjait. A férfi egy kicsit feljebb helyezkedik, hogy összeérjenek a csípőcsontjaik. Ezután a férfi kissé felemelkedik, és mozgatja a péniszét le- és fel, nem pedig a hagyományos módon előre és hátra. Ezáltal ritmusosan egymáshoz dörzsölődik a pár csípője is. Finom, köröző mozdulatokkal még jobban növelhetik az élvezetet.
A CAT-póz lényege, hogy a férfi a péniszével jobban izgatja a nő csiklóját, mint a hagyományos misszionárius póz során. Legalábbis Eichel erre a megállapításra jutott a kísérletei során, amelyet különböző közvélemény-kutatások alkalmával a megkérdezettek is megerősítettek: a nők 56 százaléka gyakrabban jutott a szeretkezések során így orgazmushoz, mint a misszionárius póz alkalmazásával, írja a Journal of Sex and Marriage Therapy. Ráadásul megnő az esélye a szimultán orgazmusnak is, azaz hogy a pár egyszerre jut fel a csúcsra.
Ez az új elmélet annál is ígéretesebb, mert a kutatások szerint a nők nagy része hüvelyi izgatással sohasem jut fel a csúcspontra. Ezért mindenkinek érdemes a CAT-pózt kipróbálni, hátha...